KAJO

Fincsiségek

---------------------------------------------
                                                 ZAKUSZKA



10 kg padlizsán

 5 kg paradicsompaprika(piros)

 2 kg hagyma

 2 l  olaj

 3 l paradicsomlé

Só, darált bors, 3-4 levél babérlevél, 1 kávéskanál szalicil




A padlizsánt megsütni , megpucolni és feldarabolni. Paradicsompaprika megdarálva és olajban megdinsztelve, hagyma ledarálva és olajban megdinsztelve. Padlizsán ,,paradicsompaprika, hagyma, paradicsomlé és a fűszerekkel együtt lassú tűzön , állandó kavargatással  kb. egy órát főzni. Tüzet leoltani és belekavarni a kiskanál szalicilt. Előmelegített üvegekbe tenni, lezárni és száraz dunsztba tenni 24 órára.

 



                                                  Babos zakuszka




1 kg frissen fejtett bab

2 kg paradicsompaprika

70-80 dkg hagyma

1 liter paradicsomlé

Ízesítés ugyanaz mint a fentiekben

A babot megfőzni és ledarálni a többi hozzávalóval ugyanúgy eljárni mint az előbbiekben.  





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 50
Heti: 36
Havi: 940
Össz.: 143 080

Látogatottság növelés
Oldal: Zakuszka
KAJO - © 2008 - 2024 - kajo.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »