KAJO

Fincsiségek


Gabonakolbász

Áztatás: Előző este beáztatni 10 dg tönkölybúzát és 5 dg biorozst 1,5 liter vízbe.

Főzés: Másnap 2 órán át főzni, majd szűrőkanálban leöblíteni, és 5 mm lyukátmérő tárcsával ellátott húsdarálón áthajtani. 0,8 dl étolajat ráönteni. Közben 3 dl vízhez 10 dg zabpelyhet + 1 púpozott kávéskanál Vegetát adni, és kocsonyásra sűríteni. 1 dg fokhagymát megtisztítani, és présen átnyomni. Az egészet villával jól összekeverni, és 2 evőkanál jó minőségű fűszerpaprikával + negyed mokkáskanál szurokfűvel (oregánó) + fél mokkáskanál őrölt köménnyel ízesíteni.

Sütés: A masszát előzőleg kiolajozott nagyméretű tepsiben szétteríteni, és közepes tűzön 10 percig sütni. Lehűlés után 1 mokkáskanál füstízű sót rászórni, jól összekeverni, négyfelé osztani, és celofánba csomagolni. Kétrétegű papírba csavarni, és hűtőben néhány napig érlelni. (Részletek a receptben találhatók.)




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 50
Heti: 65
Havi: 969
Össz.: 143 109

Látogatottság növelés
Oldal: Bio
KAJO - © 2008 - 2024 - kajo.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »