KAJO

Fincsiségek

Brassói aprópecsenye (ahogy én csinálom)


      Hozzávalók: 60 dkg sertés karaj, 1 dl olaj, 2 fej közepes vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, ízlés szerint őrölt bors, só, fél dl fehér bor.

Elkészítése: A húst kb. 1 cm-es kockákra vágom, a finomra aprított vöröshagymát olajon üvegesre pirítom. Hozzáteszem a húst, és a zúzott fokhagyma felét. Amikor a hús már a pirítástól megfehéredett alá öntök egy kis vizet (maximum fél dl-t), sózom, borsozom. Fedő alatt puhára párolom. Ha a víz elpárolgott, fél dl bort öntök alá. Hozzáadom a zúzott fokhagyma másik felét. A húst készre sütöm.

Köret: Apró kockákra vágott, olajban sült burgonya.

A kész húst és a sült burgonyát összekeverem, és 2 percig együtt pirítom.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 26
Heti: 225
Havi: 892
Össz.: 143 032

Látogatottság növelés
Oldal: Brassói
KAJO - © 2008 - 2024 - kajo.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »