KAJO

Fincsiségek

Sós perec öregtésztával    /      Moha

50 dkg BL 80 liszt

1 púpos tk.só

1,5 tk.cukor

2,5 dkg élesztő

1,5 dl olaj

20 dkg öregtészta

300-330 ml tej

Dagasztás, kelesztés duplára, átgyúrom,24-27 db-ra osztom. A darabokból jó hosszú kígyókat sodrok,perecet formázok,sütőpapíros tepsire teszem,30-40 percig hagyom kelni. Vizes tojássárgával lekenem, 200 fokon kb.20 percig sütöm.

A sütés félidejénél locsolom meg a sós kencével.

Sós kence:

8 ek.liszt, 8 csipet só, annyi vízzel simára keverve,hogy sűrű palacsintatészta- szerű legyen.

ss-perec-regtsztval.jpg Sós perec öregtésztával picture by Mohapekseg




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 50
Heti: 29
Havi: 933
Össz.: 143 073

Látogatottság növelés
Oldal: Perecek
KAJO - © 2008 - 2024 - kajo.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »